top of page

Quantum Healing Hypnosis sessies

Nederlandse sessies

(1u39 min.)

De Terechtgestelde Heks, De Hebzuchtige Keizer & Aartsengel Michaël.

(1u11 min.)

De Verdwijning Van De Maya's &

De Universele Moeder.

Op deze boeiende Quantum reis beland mijn cliënt in een paar boeiende vorige levens. Het eerste leven wordt zij achterna gezeten door de kerk voor haar 'duivelspraktijken' en terechtgesteld. Het tweede leven is zij een Romeinse keizer die wordt vermoord. Niemand minder dan 'grote broer' Aartsengel Michaël komt te woord staan om haar vragen te beantwoorden en belangrijke boodschappen over te brengen.

Een leven als een buitenaards wezen. Zij was een wezen dat geen emoties kende, alleen een neutrale staat van zijn.
Maar wat een leven van rust en neutraliteit moest zijn, turned out very different... Jammer genoeg draaide het helemaal anders uit toen er een ander ras van wezens besliste dat haar planeet een 'reset' moest krijgen..Zij werd meegevoerd naar hun thuisplaneet en moest experimenten en testen ondergaan.

(18 min.)

Een Mooie Reünie Met Overleden Hond Ceasar.

(38 min.)

Het Chaotisch Buitenaards Leven.

Sarah is één van mijn beste vriendinnen, zij heeft helaas onlangs haar beste vriend Caesar moeten laten inslapen. Caesar kwam onverwachts voor in de sessie om terug met haar te verbinden en mooie, rustgevende boodschappen te geven. Context: Louis is de kat van Sarah. Madame is de hond van de ouders.

Een leven als een buitenaards wezen. Zij was een wezen dat geen emoties kende, alleen een neutrale staat van zijn.
Maar wat een leven van rust en neutraliteit moest zijn, turned out very different... Jammer genoeg draaide het helemaal anders uit toen er een ander ras van wezens besliste dat haar planeet een 'reset' moest krijgen..Zij werd meegevoerd naar hun thuisplaneet en moest experimenten en testen ondergaan.

(1u12 min.)

Geluk Vinden In De Kalmte.

In deze sessie gaat mijn cliënt naar een middeleeuws leven toe. Hij werd verstoten uit zijn ouderlijk huis, en moest dakloos zijn leven verderzetten. Het volgende leven is hij een Griek, ergens lang geleden, op het moment dat er een vulkaan uitbarst...

(50 min.)

De School In De Hemel & Het Plannen Van Levenslessen.

Mijn cliënt gaat na een vorig leven over naar de hemel. Hij ontmoet zijn vrouw (uit dat leven) die hem voorging en zij laat de pracht van de hemel aan hem zien.  Hij gaat uiteindelijk, na voldoende te hebben gerust, verder om zich voor te bereiden op zijn volgend leven...

(1u13 min.)

De Verspreiders Van Helende Energieën.

(1u21 min.)

De Medicijnenvrouwen, De Orbs Van Ascentie & Aartsengel Michaël.

Mijn cliënt is een buitenaards wezen op een moederschip dat 1000 +/- wezens huist. Zij hebben als taak om helende energie vanuit hun schip via een bol van licht te sturen naar plaatsen in het universum waar het nodig is. Hun werk wordt niet door alle beschavingen geapprecieerd in het universum... Ze moeten constant verplaatsen om conflicten te vermijden met kwaadaardige rassen.

Zonder twijfel, één van mijn meest favoriete sessies die ik tot nu toe heb gehad in mijn praktijk. Mijn cliënt is, onder andere, één van de ontelbare andere spirituele licht-orbs die het licht van de bron verspreiden over heel de aarde. Nu staan ze allemaal samen in volle kracht te draaien om het licht in de mensheid wakker te maken. Het is hoog tijd dat het licht terugkeert, en zij hebben er een groot aandeel aan.

(1u59 min.)

De Globale Entiteit 'Pandora' & De Bruisige Gids.

In deze sessie gaat mijn cliënt Lotte eerst naar een vorig leven waar zij was omgekomen in een afschuwelijke brand. Na het tweede leven, als gehandicapte hond weliswaar, komen we plots in contact met een entiteit die zichzelf vergelijkt met wat wij kennen als Pandora. Zij heeft haar energetische tentakels bij iedereen vastgehecht op Aarde & is één van de dochters van Poseidon. Yup, you read that right. Na deze wilde rit hebben we een heel uplifting gesprek met haar bruisige gids, die een tipje van de sluier gaf voor de geweldige toekomst die Lotte te wachten staat!

(1u31 min.)

De Interdimensionale Reus &

De Eieren van Het Universum.

In deze sessie gaat mijn cliënt naar een leven toe waar zij een reus is. Zij is een interdimensionale reiziger die vastgeraakt in de mensenwereld... Nadien zweeft ze rond in het universum en maakt zij deel uit van een groot collectief van energetische "eieren". Deze vormen het energetisch web dat het hele universum in verbinding stelt en alles positive energie geeft.

(57 min.)

Ontwakening Van Het Pad.

(1u47 min.)

De Mensaap En zijn Roedel

Van Wolven.

In deze sessie reist mijn cliënt eerst naar de hogere dimensies waar zij in contact komt met haar spirituele gids(en) en een wijze slang die haar belangrijke boodschappen te vertellen heeft. Zij vertrekt dan uiteindelijk naar het leven van een commando in het Franse leger waar zij met haar manschappen ten strijde trekt tegen Engeland...

(24 min.)

Concentratiekamp WO2.

Mijn cliënt is een prehistorisch 'bigfoot' achtig wezen. Half mens, half aap. Op een dag verliest zij haar familie, en daar mee ook haar overlevingskansen... Haar pijp is bijna uit tot ze hulp vanuit een onverwachte hoek krijgt. Een roedel wolven wandelt haar leven, of beter gezegd, grot, binnen.

(11 min.)

Het Helend Leven Van Een Potvis.

Als tienermeisje werd zij in een concentratiekamp geplaatst omdat haar moeder joods was. Ze ervaarde een enorme eenzaamheid en verslagenheid dat zich nestelde in haar hart als blokkade. Deze blokkade hebben we getransformeerd zodat haar hart nu terug vrij is van deze zware energie.
 

(1 9 min.)

De Kracht Van De Beer.

In deze sessie komt mijn cliënt te weten waarom zij zich zo verbonden voelt met beren. Zij was er namelijk ooit zelf één. Het was een mooi, maar blijkbaar toch wel een eenzaam leven.

(28 min.)

Wereldoorlog 2 - Verlamd Door Een Explosie.

Dit fragment begint aan de overgang van het eerste leven. Hij komt in een andere dimensie terecht, waar hij een gebouw binnengaat. Hier wandelt hij naar een kamer waar hij de opties voor de volgende incarnatie bekijkt. Ik neem hem dan naar het leven waar de oorzaak te vinden is van zijn intense pijn die hij ervaart over heel zijn lichaam.

Mijn cliënt gaat op een welverdiende rustvakantie als een potvis. Op het eerst voelde ze zich bedot toen ze besefte dat ze een potvis was, maar al snel besefte ze wat voor een gelukzalig en rustgevend leven dit wel niet is. Het is een leven geweest waar zij helemaal kon uitrusten en haar batterijen terug kon opladen

(13 min.)

Vorig Leven Als Een Stegosaurus.

Dit is een kort geknipt fragmentje uit een sessie waarin mijn cliënt een stegosaurus is in het dinosaurus tijdperk. Ze is een mannelijke stegosaurus die zijn vrouw en kindje verliest in een gevecht met twee allosaurussen (vleeseters). Ze voelt een grote verslagenheid en trekt ver weg van zijn thuisplaats om een nieuw leven te beginnen...

(6 min.)

De Mooiste Plek In De Hemel.

Een cliënt gaat na een vorige leven opeens naar de hogere dimensie, naar een gigantische kerk van licht met prachtige kleuren en gangen waar zij elke nacht naar toe ging.
 

Ze krijgt ook een groepsheling

en een grote download van energie en wijsheid.

Engelse sessies

(1u21 min.)

Middeleeuwse Shelpenverkoper.

Nick wordt naar een vorig leven gebracht waar hij een bescheiden schelpenverkoper is die voor zijn vrouw en zoon zorgt. Tragedie slaat toe door een tsunami die het leven van zijn zoon beëindigt, wat hem en zijn vrouw veel verdriet bezorgde.

(1u24 min.)

Grote Blauwe Alien.

De sessie begint wanneer Nick verschijnt voor wat een wit kasteel lijkt te zijn, hij komt er snel achter dat het niet zomaar een 'kasteel' is. Het is een intergalactisch tussenstation. Hij is daar om een ​​idee voor te leggen aan een raad van hoge wezens. Hij presenteerde hen dat hij en zijn partners een interplanetaire energetische snelweg willen bouwen om veel sneller reizen tussen werelden mogelijk te maken.

(Fragment van een sessie)

Indiaanse Vrouw In Een Stammenoorlog DEEL 1.

Een cliënt ervaart een leven als een Indiaanse vrouw in een stam die verwikkelt geraakt in een oorlog om belangrijke middelen.

Anunnaki Koning Van Oud Mesopotamië DEEL 1.

Een cliënt ervaart een vorig leven als 'Ra', een oud Anunnaki-wezen dat naar de aarde kwam met een missie om over de mensen in oud Mesopotamië te heersen.

Anunnaki Koning Van Oud Mesopotamië DEEL 3.

In zijn derde incarnatie gaat mijn cliënt terug naar een leven als een Indiaanse krijger. Hij gaat alleen in de natuur leven na het verlies van een geliefde in één van zijn vele veldslagen. Hij komt zijn robijn kristal tegen die hij had als 'Ra'.

Anunnaki Koning Van Oud Mesopotamië DEEL 5.

Ditmaal leeft hij als een smid in Frankrijk, hij wordt verliefd op de Franse koniging, ze beginnen een geheime relatie...

(Fragment van een sessie)

Indiaanse Vrouw In Een Stammenoorlog DEEL 2.

Na haar overlijden reist zij naar de hogere dimensie en wordt ze opgeroepen door haar lichtraad, ze verbindt ook met haar overleden vader.

Anunnaki Koning Van Oud Mesopotamië DEEL 2.

Na de incarnatie van het wezen 'Ra' in Mesopotamië keert mijn cliënt terug in dezelfde tijd. Hij komt in een paralel leven terecht waarin hij de heerschappij van Ra ervaart als een arme vrouw.

Anunnaki Koning Van Oud Mesopotamië DEEL 4.

Mijn cliënt komt incarneert in het Oude Griekenland als niemand minder dan Archimedes.

Gesprek Met Het Hogere Zelf DEEL 6.

Ik roep de Hogere Zelf op en we voeren een fantastisch gesprek.

bottom of page