top of page

Breathwork

Heal yourself through the power of breath.

 

Wat is Breathwork?

Breathwork is een meeslepende reis naar je diepe innerlijke werelden, die je krachtige bevrijding en heling brengt. In deze krachtige ademsessies boren we een universele energie aan via een speciale ademhalingstechniek. Breathwork is een zeer toegankelijke manier van zelfontwikkeling en heling die voor iedereen beschikbaar is, ook voor jou!

Met deze techniek gebruiken we de kracht van de adem (Chi/Prana) om veranderingen en verschuivingen te veroorzaken. Dit gebeurt automatisch en je hoeft er niets voor te doen. Je lichaam en onderbewustzijn zijn super intelligent en weten heel goed wat ze kunnen doen met de krachtige energie die door je heen zal stromen.

Geleid door de adem en ondersteund door mijn begeleiding, energieheling en muziek, creëer ik een veilige ruimte voor jou om los te laten wat jou niet meer dient.

Ontdek de diepgaande mogelijkheden van ademwerk, waarbij elke sessie een reis naar innerlijke transformatie wordt. Ervaar de helende kracht van bewust ademen terwijl je de grenzen van je bewustzijn verkent en jezelf opent voor een wereld van zelfontdekking en heling.

  • 1 uur 30 min.

    130 euro

Expand, open and explore your quantum-self.

Wat is Quantum Breathwork?

Quantum Breathwork is een unieke en doelgerichte reis naar bewustzijnsverruiming, opening en activatie. In deze innovatieve ademsessies gaan we verder dan de gebruikelijke ademhalingstechnieken en verbinden we je adem met het universum, het licht en je quantum-zelf.

In tegenstelling tot traditionele ademwerksessies, waarbij het lichaam en de energie vaak hun eigen weg gaan, richten we ons bij Quantum Ademwerk bewust op het verruimen van je bewustzijn en het verbinden van je energie met het universele bewustzijn, de éénheid. 

Door middel van begeleiding en inspirerende visualisaties openen we de deuren naar de kwantumvelden. Hier wordt je adem een krachtig instrument om te verbinden met het universum rondom en in je.

bottom of page