top of page

Over mij

REP00157.jpg

Ik ben een Quantum Healing Hypnose Technique (QHHT) en Quantum Voyage Healing Experience therapeut, ik geef ook met veel plezier energetische behandelingen, groep sessies, retreats en meditaties.

 

Van kleins af aan voelde ik me verloren en misplaatst in deze wereld. Na verloop van tijd werd ik zelfs angstig en depressief. Ik probeerde alle manieren van therapie, maar niets leek te helpen. Ik verloor stilaan het vertrouwen in traditionele praattherapie en behandelingen. Rond mijn 25ste besefte ik dat ik ergens anders oplossingen moest zoeken.

 

Ik besloot door Zuid-Spanje te reizen. Het was de reis van mijn leven en het opende de hardheid die stevig in mij geworteld zat. Voor het eerst moest ik alleen mijn weg zoeken, dit deed me naar mezelf kijken voor antwoorden en begeleiding.

 

Ik had Reiki geleerd vlak voor ik op reis ging. Toen ik tijdens mijn verblijf in Spanje Reiki uitvoerde op andere mensen, besefte ik dat ik dat heel graag deed. Ik vond het geweldig om mensen te helpen om zich beter te voelen. Naarmate mijn tijd verstreek in Spanje, werd er een intuïtief gevoel steeds sterker.

 

Het voelde aan alsof dit de reden was voor mijn reis, niet alleen om mezelf te ontwikkelen, maar ook om het pad te gaan bewandelen dat voor mij bestemd was. Dit was het startpunt om te ontdekken wie ik werkelijk ben en waarvoor ik hier ben.

Ik had Reiki geleerd vlak voor ik op reis ging. Toen ik tijdens mijn verblijf in Spanje Reiki uitvoerde op andere mensen, besefte ik dat ik dat heel graag deed. Ik vond het geweldig om mensen te helpen om zich beter te voelen. Naarmate mijn tijd verstreek in Spanje, werd er een intuïtief gevoel steeds sterker. Het voelde aan alsof dit de reden was voor mijn reis, niet alleen om mezelf te ontwikkelen, maar ook om het pad te gaan bewandelen dat voor mij bestemd was. Dit was het startpunt om te ontdekken wie ik werkelijk ben en waarvoor ik hier ben.

 

Het werd mijn missie om mensen te helpen die genezing en begeleiding nodig hebben. Ik wist dat ik op een dag mijn eigen praktijk zou beginnen om precies dat te gaan doen. Welkom bij die praktijk.

Mijn grote droom is om ooit een groot holistisch genezingscentrum op te richten waarin vele helende modaliteiten een plaats hebben. Een grote hub waar mensen terecht kunnen voor fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele problemen en kwesties. Een plaats waar ook zowel sociale als meditatieve evenementen worden georganiseerd.

Wil je meer te weten komen over mij? In deze Birgit Selma podcast ga ik dieper in detail over mijn levenspad en werk.

bottom of page