top of page

Channeled Conversations

Als je met de Quantum velden werkt kunnen er wel eens interessante dingen ontstaan. Soms komen er plots wezens door met boodschappen, maar je kan ook zelf contact leggen om een gesprek te aan te gaan. Dit is de content dat je op deze pagina zult vinden. Gechannelde gesprekken of interviews met wezens niet van deze planeet of dimensie.

(16min.)

Jeroen De Gids & de Galactische Federatie Van Licht

Jeroen is een gids die langs de andere kant mijn cliënt gidst. We waren aan het praten over de nieuwe aarde toen er plots een wezen van de Galactische Federatie van Licht kwam aankloppen met een boodschap. Jammer genoeg kon de trilling van het wezen niet lang genoeg vastgehouden worden om de gehele boodschap te ontvangen. Maar wees gerust dat we binnenkort weer contact zullen maken met de federatie om te horen wat ze ons willen vertellen.

(19min.)

Een Gesprek Met Spirituele Gids Caesar.

Sarah is één van mijn beste vriendinnen, zij heeft helaas onlangs haar beste vriend Ceasar moeten laten inslapen. Ceasar is haar nu aan het gidsen langs de andere kant en we vonden het wel een leuk idee om een interview met hem te doen en een paar grote vragen te stellen.

bottom of page