top of page

Wat is Quantum Healing Hypnosis?

De Quantum Healing Hypnosis ervaring (QHHT of Beyond Quantum Healing) is een fantastische bewustzijnsreis. Het is de sleutel om toegang te krijgen tot de enorme bron van innerlijke wijsheid en kennis die diep in ons aanwezig is.

 

Regressie naar vorige levens is een groot element van Quantum Healing Hypnosis. Je reist door één of meerdere levens onder begeleide meditatie/hypnose en krijgt diepe inzichten in hoe ze je in het hier en nu beïnvloeden. Daarbij transformeren en helen we deze levens zodat jij vrij komt van hun invloed.

Voorbeeld: Je bent in een vorig leven een weeskind geweest die nooit liefde of affectie heeft gekend, je werd verstoten door je ouders en in het weeshuis werd je niet goed behandeld. Door dit mee te maken ben je heel je leven verdrietig en teruggetrokken geweest. Dit kan in jouw huidig leven betekenen dat jij bindingsangst hebt of moeilijk liefde kan voelen voor jezelf of voor anderen. Jouw hartchakra draagt dan de blokkade mee die jij toen hebt ontwikkeld door te leven met een zwaar en gebroken hart.

Na het verkennen (en helen) van relevante vorige levens kom je in contact met jouw spirituele gidsen/Hogere Zelf. Ze geven je boodschappen, verdere inzichten, helingen alsook antwoorden op vragen die je hebt over jouw leven, gezondheid of andere onderwerpen. (zie 'Jouw Sessie').

Mensen willen om verschillende redenen een sessie. Sommigen komen uit pure nieuwsgierigheid of hebben vragen over hun doel in het leven, over hun gezin, werk of gezondheid. De meeste mensen willen vooral een beter begrip en duidelijkheid over waarom ze zijn zoals ze zijn en hoe ze verder kunnen gaan en het beste uit hun leven kunnen halen.

Wat kan ik verwachten van een Quantum Healing Hypnosis sessie?

  • Je ervaart het allemaal zelf.

  • Je komt te weten waarom je leven is zoals het is.

  • Je krijgt inzichten in wie je werkelijk bent en wat je rol is dit leven.

  • Je krijgt een echte diepgaande spirituele ervaring.

  • Je komt te weten wat voor vorige levens je hebt gehad.

  • Je komt te weten waarom bepaalde klachten aanwezig zijn. 

  • Je zal een krachtige helende energie en zuivering ervaren.

  • Je komt in contact met jouw spirit team / Hogere Zelf.

Wat is een Hogere Zelf? Ik stel hier de vraag aan het Hogere Zelf van Joe McVeen tijdens een online Zoom sessie.

Heling

Op het einde van een sessie wordt een energetische lichaamsscan uitgevoerd. De gidsen of het onderbewustzijn hebben het vermogen om problemen in het energetisch of fysieke lichaam te detecteren en te identificeren en de oorzaken uit te leggen, of het nu gaat om het huidige leven of een vorig leven. Het onderbewustzijn wordt dan gevraagd of het gepast en mogelijk is om te genezen, wat, als dat zo is, onmiddellijk gebeurt zonder dat er medicatie, chirurgie of pijn aan te pas komt.

 

Genezing kan plaatsvinden als een individu wil worden genezen en als het niet in de weg staat van de doelen en lessen van zijn of haar leven.

Media

De ervaring van Lynn Quanjel (@social.nomads - @whoisthatblonde)

             - Bericht op Instagram (Engels).

​​

  • Instagram

- Luister naar haar podcast waar zij vertelt over de vorige levens die zij bezocht.

De ervaring van journalist Fleur De Backer ( HLN - Goed Gevoel - Nina)

Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan.

Screenshot_15.png
bottom of page