top of page

Wat is Quantum Healing Hypnosis?

Quantum Healing Hypnosis is een krachtige healing methode die diepe ontspanningstechnieken combineert met hypnose om toegang te krijgen tot: vorige levens, alternatieve dimensies en het onderbewustzijn of hogere zelf.  Deze staat van hypnose maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot de meest belangrijke en relevante levens en ervaringen. Hierin kan je grote inzichten krijgen in je huidige leven.

 

Het verleden verklaart het heden. Gedragspatronen, zwaktes, fobieën en mentale -en emotionele problemen én nog zo veel meer dingen die ons belemmeren kunnen hun oorsprong in het verre verleden hebben. Via Quantum Healing Hypnosis kunnen we deze gaan onderzoeken, loslaten en helen, zodat jij je beste leven kan leven. Je kan ook in contact komen met je hogere zelf, spirituele gidsen en andere wezens die begeleiding, steun en heling kunnen bieden. Het is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en genezing en het kan je helpen om een hoger niveau van bewustzijn, begrip en verbinding met je hogere zelf en de spirituele wereld te bereiken.

Als je klaar bent om diepgaande inzichten te verkrijgen en fysieke, emotionele en spirituele genezing wilt ervaren, boek dan nu jouw Quantum Healing Hypnose-sessie en begin jouw reis van persoonlijke groei en transformatie.

OPTIE: Een ontspannende energiebehandeling voor een nog diepere en relaxte Quantum Healing Hypnosis sessie.  (+ €40).

Heb je vragen of wil je een sessie boeken via mail of telefoon:  info@rubenpollaert.com -- 0032498594861.

Wat kan ik verwachten van een Quantum Healing Hypnosis sessie?

  • Je komt te weten waarom je leven is zoals het is.

  • Je krijgt inzichten in wie je werkelijk bent en wat je rol is dit leven.

  • Je krijgt een echte diepgaande spirituele ervaring.

  • Je komt te weten wat voor vorige levens je hebt gehad.

  • Je komt te weten waarom bepaalde klachten aanwezig zijn. 

  • Je zal helende energieën en zuivering ontvangen.

  • Je komt in contact met jouw spirit team / Hogere Zelf.

Heling

Op het einde van een sessie wordt een energetische lichaamsscan uitgevoerd. De gidsen of het onderbewustzijn hebben het vermogen om problemen in het energetisch of fysieke lichaam te detecteren en te identificeren en de oorzaken uit te leggen, of het nu gaat om het huidige leven of een vorig leven. Het onderbewustzijn wordt dan gevraagd of het gepast en mogelijk is om te genezen, wat, als dat zo is, onmiddellijk gebeurt zonder dat er medicatie, chirurgie of pijn aan te pas komt.  Genezing kan plaatsvinden als een individu wil worden genezen en als het niet in de weg staat van de doelen en lessen van zijn of haar leven.

Als je klaar bent om diepgaande inzichten te verkrijgen en fysieke, emotionele en spirituele genezing te ervaren, boek dan nu jouw Quantum Healing Hypnose-sessie en begin jouw reis van persoonlijke groei en transformatie

Wat is een Hogere Zelf?

Hieronder een Instagram live waarin ik QHH en meer bespreek met Ness van the_alchemy_coach van Instagram.

bottom of page