top of page

Wat is Quantum Healing Hypnosis Technique?

Quantum Healing Hypnosis is een krachtige hypnosetechniek om toegang te verkrijgen tot de informatie dat diep in ons onderbewustzijn verborgen ligt. Het onderbewustzijn slaagt niet alleen alles op van jouw huidige leven maar ook van alle andere levens en ervaringen die jij hebt gehad.  Het doel met deze techniek is om de meest belangrijke en relevante levens en ervaringen naar voor te brengen om de blokkades en negatieve energieën die je daar hebt opgelopen lost te laten en/of te helen.

 

Het verleden verklaart het heden. Huidige gedragspatronen, angsten, psychische, mentale -en emotionele problemen én nog zo veel meer klachten die onze levens belemmeren kunnen hun oorsprong in het verre verleden hebben. Via Quantum Healing Hypnosis kunnen we deze gaan onderzoeken en behandelen zodat jij je beste leven kan gaan leven. Het is een zeer krachtige methode voor persoonlijke- en spirituele groei en kan je helpen om een hoger niveau van bewustzijn te bereiken.

Voorbeeld 1: Je hebt veel moeite om liefde te ontvangen en geven. Het is moeilijk om je hart open te stellen. Je hebt een hekel aan weeshuizen.

Dit kan duiden op een hartverscheurende gebeurtenis uit een vorig leven. De oorzaak zou kunnen zijn dat je in een arm gezin werd geboren en niet gewenst was, je werd gedumpt in een weeshuis. Als kind kwam dit enorm hard bij je aan en ontwikkelde je de negatieve overtuiging dat je geen liefde waard bent. Je ontwikkelde een blokkade op je hartchakra.

Voorbeeld 2 : Je hebt vanaf jonge leeftijd al een onverklaarbare verlatingsangst en een allergie voor katten. Je bent altijd op je hoede.

 

De oorzaak zou kunnen zijn dat je in een vorige leven een traumatische dood meegemaakt hebt als een gazelle. Je was met je kudde aan een plas water aan het drinken. Plots rende de kudde weg, je was de laatste die vertrok. Een leeuw liep achter je aan maar je was niet snel genoeg en overleed (dit voorbeeld komt uit een sessie).

Wat kan ik verwachten van een Quantum Healing Hypnosis sessie?

  • Je komt te weten waarom je leven is zoals het is.

  • Je krijgt inzichten en antwoorden over waarom je leven is zoals het is.

  • Je krijgt een diepgaande spirituele ervaring.

  • Je komt te weten wat voor vorige levens je hebt gehad.

  • Je komt te weten waarom aanblijvende (mentale, emotionele of fysieke) klachten in jouw leven aanwezig zijn. 

  • Je zal helende energieën en zuiveringen ontvangen.

  • Je komt in contact met jouw onderbewustzijn/hogere zelf of spirituele gids(en).

Heling

Door terug te reizen naar het verleden en de oorzaak te herinneren en te erkennen van jouw klachten of andere thema's komen deze geblokkeerde energieën los.

Op het einde van een sessie wordt ook een energetische lichaamsscan uitgevoerd. Het onderbewustzijn of de gids heeft het vermogen om problemen in het energetisch of fysieke lichaam te detecteren en te identificeren en de oorzaken uit te leggen, of het nu gaat om het huidige leven of een vorig leven. Het onderbewustzijn wordt dan gevraagd of het gepast en mogelijk is om te genezen, wat, als dat zo is, onmiddellijk gebeurt zonder dat er medicatie, chirurgie of pijn aan te pas komt.  Genezing kan plaatsvinden als een individu wil worden genezen en als het niet in de weg staat van de doelen en lessen van zijn of haar leven.

Entiteiten

Entiteiten zijn bewustzijnsenergieën net zoals jij en ik die geen fysiek lichaam hebben. Dit zijn onder andere zielen die na het overlijden van hun lichaam niet overgegaan zijn naar 'het licht'. Noem het de hemel of de thuis van jouw ziel, het is de plaats waar wij allemaal naar terugkeren na onze incarnaties.

 

Deze bewustzijnsenergieën hebben voor hun eigen respectievelijke redenen niet de weg naar het licht gevonden en dwalen rond op onze aarde. Dit verklaart het fenomeen van 'geesten'. Deze verdwaalde zielen kunnen zich vasthechten aan levende mensen, dit noemen we 'entiteit aanhechtingen' of in het Engels 'entity attachments'.  Vaak veroorzaken zij verschillende klachten in het leven van de persoon waar zij aan gehecht zijn. Dat komt omdat hun zielsenergie samensmelt met die van de persoon, dus ook hun blokkades en overtuigingen worden vermengd met die van de persoon in kwestie.
 

De meeste entiteiten zijn zich van geen kwaad bewust en hebben geen kwaadaardige intenties, zij willen gewoonweg graag over geholpen worden. 

 

In mijn sessies gaan wij op zoek naar entiteit aanhechtingen als de cliënt dit wenst en help ik deze entiteiten overgaan.

Dit is wat je aan het begin van mijn recentere sessies vaak kan horen die ik deel op mijn Youtube en Spotify.

 

Het werken met entiteiten in jouw sessie is volledig optioneel en is geen verplichting.
 

Allemaal goed en wel, maar hoe ziet zo'n sessie er dan eigenlijk uit hoor ik je jezelf afvragen.

Wel, de sessie die ik hier deel bracht het onderbewustzijn van deze man hem naar een vorig leven als een middeleeuwse bedelaar en daarna naar een leven van iemand die zijn samenleving zag verwoest worden door een vulkaanuitbarsting.

Ben je klaar om in je onderbewustzijn te duiken en de inzichten en helingen te ontvangen waarnaar jij op zoek bent? Boek dan snel jouw sessie.

Boek een online sessie en geniet van €20 korting.

bottom of page