top of page

Quantum Healing Meditatie

Wat is Quantum Healing Meditatie?

Quantum Healing Meditatie is ontstaan vanuit een combinatie van begeleide meditatie/hypnose technieken die ik gebruik tijdens mijn Quantum Healing Hypnosis sessies. Deze begeleide reizen leggen de focus op helende, zuiverende en activerende krachten én plaatsen die voor ons beschikbaar zijn door actief gebruik te maken van de kwantumvelden.

Elke sessie heeft een ander thema, het is dus zeker geschikt om meerdere keren te doen.

 

  • Quantum Healing Meditaties zijn altijd in groep en vinden plaats via het programma Zoom.

  • Webcam is niet nodig.

  • Je kan volledig anoniem meedoen.

Wil jij graag een proever van hoe het is om een Quantum Healing Hypnosis te ervaren?

Wil jij graag een Quantum Healing Hypnosis sessie, maar is het budget niet aanwezig?

Wil jij graag in connectie komen met een hogere kracht?

Heb je nood aan een healing, reset, boost of spirituele activatie?

Schrijf je dan hieronder in voor de volgende QHM sessie.

Kan je er niet bij zijn? Don't worry! Schrijf je in en ontvang achteraf een opname van de sessie.

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Getuigenissen QHM

"De Quantum Healing meditatie met Ruben was de meest intense meditatie dat ik ooit al heb mogen meemaken. Zijn stem begeleidt je naar de diepste lagen van jezelf, naar je Ware Kern. In de tempel van healing heb ik dan ook de meest impactvolle ervaring gehad. Ik zag er mijn "team", ik voelde me ondersteund als nooit tevoren en hoorde hun boodschappen. Alles was zo duidelijk, zo mooi. De heling die er dan ook plaatsvond was... magisch. Ik voelde de helende golven door mijn lichaam deinen tot alles wat niet meer bij me hoorde opgeschoond was. Nadien voelde ik me... anders... Wakker, geactiveerd. Het heeft in ieder geval iets heel krachtig in gang gezet en ik ben ZO dankbaar voor deze ervaring... My only regret? Had ik het maar eerder gedaan." - Ness (Instagram - @feelgoodcoach_ness)

"Ik schreef me in voor de online Qauntum Healing Meditatie onder leiding van Ruben. Op het moment zelf was ik best wel zenuwachtig omdat ik eigenlijk niet goed wist wat ik mocht verwachten. Natuurlijk had ik al eerder gemediteerd maar Quantum Healing was tot dan een volledig misterie voor mij. Het fijne aan deze geleide live meditatie is dat je deze thuis, in je eigen veilige omgeving, online kan volgen.

Ruben begeleide ons van het begin tot het einde op een hele rustige manier door de visualisatie. Ik kon gemakkelijk en volledig ontspannen, los laten en meegaan in de meditatie/visualisatie. Bij visualisaties lukt het me sowieso moeilijk om beelden waar te nemen maar ik kan wel focussen op kleuren. Deze verschenen helder en duidelijk. Bovendien kon ik enkele keren energie op mijn aangezicht voelen als een zacht briesje.

Deelname aan deze meditatie heeft de moeilijke volle maan tijd, volledig verzacht. Zowel op het moment zelf als de dagen erna.
Het was een hele fijne ervaring waar ik met een glimlach op terugkijk." - Angelique @dewittelotus

bottom of page