top of page

QVHE

Dit is GEEN Quantum Healing Hypnosis (QHHT)!

Wat is Quantum Voyage Healing Experience?

QVHE is een nieuwe Quantum Hypnosis techniek die ik heb ontwikkeld waar de focus niet ligt op het helen van blokkades of het ervaren en helen van vorige levens. De focus op vorige levens is zeker zeer krachtig en life-changing (QHH), maar ook beperkt in intentie en uitkomst omdat er wordt vastgelegd in de energie wat er naar je toe mag komen en wat voor ervaringen je zal hebben. Want wat als er een tijd, plaats, ervaring of reis is die niets te maken heeft met jouw vorige levens dat jou het meeste kan brengen voor jouw zelfontwikkeling en spirituele groei? Er zijn dus met andere woorden zo veel ongebruikte potentiëlen die mogelijk zijn met Quantum Hypnosis.

 

Met Quantum Voyage Healing Experience breken we dat oneindig potentieel helemaal open. We laten jouw experience bepalen door je onderbewustzijn en ziel. Zij weten wat exact wat jij nodig hebt en kunnen via deze techniek alles naar je toe brengen om  jouw de inzichten, helingen, zuiveringen, activaties te ontvangen waar jij nu klaar voor bent die niet bereikbaar zijn met het teruggaan naar vorige levens met Quantum Healing Hypnosis. In deze sessie krijgt je ziel de vrijheid om jou mee te nemen op een krachtige ziel ontwakende, helende en herbronnende reis. Ga je naar een helende dimensie? Ga je naar andere planeten of dimensies? Ervaar je krachtige healingen of activaties? Who knows what's ready for you to unfold!

Hier ga je geen traumatische of zware ervaringen tegenkomen. Hier draait het om zielsontplooiing, bekrachtiging en verlichting. 

Sommige mensen hebben nood aan in verbinding te komen met hun ziel, hun oorsprong en hun kracht. Dit is de ideale manier om dit te ontdekken. Deze sessie is perfect voor zowel beginner als gevorderde. 

230927_QuantumHealing_HUMO_antoncoene_14.JPG

Wat is er mogelijk in een Quantum Voyage Healing Experience sessie?

  • Reizen naar verschillende plaatsen en het beleven van diverse eye-opening ervaringen.

  • Healingen.

  • Activaties.

  • In contact komen met hogere energieën.

  • In diepe verbinding komen met je essentie.

  • Een persoonlijk ontwakeningsproces.

Voorbeelden van QVHE sessies.

bottom of page