top of page

Events

Zondag 9 oktober om 20.00u (Zoom: Dit event is volledig gratis!)

De Aarde zit midden in een grote shift van 3-dimensionale realiteit naar een 5-dimensionale realiteit. Vanuit de illusionaire dualiteit zijn wij aan het ascenderen naar hét eenheidsbewustzijn. Hoe snel die shift gebeurt, ligt volledig aan onszelf. De tijd is aangebroken voor het menselijk collectief om te ontwaken uit een diepe slaap.

 

We worden als een collectief door elkaar geschud. Enerzijds door de duistere krachten die angst en verdeeldheid zaaien om de vibratie laag te houden en de Ascentie proberen te vertragen, anderzijds door de hoge lichtgolven van kosmische energieën die de Aarde voortstuwen in haar shift.

Als lichtwerkers zijn wij overal ter wereld geplaatst en vormen wij een energetisch licht-grid, bewust en onbewust. Allemaal lichtpuntjes die wachten om geactiveerd te worden en te verbinden met het grid van de Aarde (Ley-lines of drakenlijnen genoemd) om het licht dat hier toestroomt goed te ankeren in onszelf en in de Aarde. Hoe meer licht onze planeet kan ontvangen en ankeren via ons, hoe sneller zij  kan ascenderen. Wij zijn cruciaal in haar proces.

Dat is wat ik met deze Zoom event graag met jullie wil doen. Wil je graag je vibratie en die van de aarde mee omhoog tillen? Schrijf je dan snel in en laten we samen lichtwerk verrichten.

 • Online beschikbaar

  Verken je ziel en reis af naar vorige levens, heel ze en kom in contac...


  Dagen aan het laden...

  33 euro
 • Online beschikbaar

  We laten alle zware en toxische energieën die we dit jaar hebben opgen...


  Dagen aan het laden...

  19 euro
 • Online beschikbaar

  "Chill, connect en laat vibe mee! Doe mee met de Zoom Hangout voor een...


  Dagen aan het laden...

 • Online beschikbaar

  Consulteer mij voor raad, inzichten of kom gewoon iets bespreken. Je...


  1 uur

  65 euro
bottom of page