top of page

JOE MCVEEN, VS

When I first heard of Quantum Healing Hypnosis, I was intrigued but a bit skeptical. Then my girlfriend took a session and was completely transformed as a result of the clearer energy she showed up in her life with after the session. So I took the leap and scheduled a session with Ruben, and though I was completely sober, I have never felt such a psychedelic transformation in my whole life.

 

I journeyed through 5 past lives, got clarity on 22 questions I had about life before the session, and left the call feeling so clear, abundant, fulfilled and confident in the direction of my purpose’s expression in the world. I HIGHLY recommend a session with Ruben for anyone who is feeling a lack of confidence or certainty in an area of their life, or who feels unable to tap into that wellspring of joy and purpose that we all know is possible in life.

NICHOLAS KREZEK, VS

In the few years that I’ve known Ruben, he has been so focused on growth, spirituality, and all things metaphysical. That and Ruben’s extensive knowledge of the inner workings of the universe and cosmology makes him the perfect trans-dimensional and quantum guide!

 

My sessions with him have helped me so much. Not only have they helped give me some much needed answers, but they have helped me come into my power, be more confident, and stay more grounded throughout any situation. All this while also instilling in me again a beautiful childlike sense of wonder, in awe of the magic of the world again.

KELLY, VS

My experience with Ruben was absolutely life changing. I learned so much about myself and it helped me release energy that wasn’t serving me. I had a miracle happen the same day of our session and finally sold my house that had been weighing on me for years! I can’t recommend Ruben enough, he’s truly amazing at what he does!

KATIE, VS

I felt comfortable during my session. Ruben was very grounded and his voice was relaxing and easy to listen to. I felt something that I never felt before.... towards the end of my session, I physically felt like my body was spinning and lifting up. Once it got more intense, one of my angels presented themselves to me and it was the most comforting feeling ever. I’ll never forget it. I got emotional at the end of my session and I felt that Ruben really held space for me to let go and connect.

INGE, BELGIË

Ik had via een vriendin gehoord van de sessie QHHT gegeven door Ruben. Ik ben van nature een nogal erg realistisch iemand maar wel iemand die open staat voor nieuwe ervaringen. Ik had geen idee wat te verwachten. Het resultaat was een tocht naar 4 verschillende levens en een gesprek met mijn Hogere Ziel. Het gekke was dat ik mezelf hoorde praten maar hier totaal geen controle over had. Ik ben niet alleen met een rustig gevoel vertrokken maar ik heb ook veel antwoorden gekregen op vragen waar ik al jaren mee worstelde. De eerste 45 dagen na de sessie voelde ik mij lichtjes verloren, ik had het moeilijk met iets wat mijn Hogere Ziel had gezegd, na die 45 dagen kreeg ik 's nachts ineens een verklaring voor die uitspraak en kwam ik echt helemaal tot rust. Nu maanden later sta ik er terug, veel sterker sinds een lange tijd. Ik heb mijn energie terug en dat allemaal dankzij Ruben

NADINE, BELGIË

Niet echt wetend waaraan ik me kon verwachten, maar geprikkeld door nieuwsgierigheid ging ik bij Ruben langs. Ik wist niet echt wat er me te wachten stond, maar zou het gewoon laten gebeuren. Ruben gaf eerst een duidelijke uitleg over wat een sessie inhoud en hoe het zou verlopen. Eens in de kamer gaf ik me totaal over aan zijn rustgevende stem en voelde me helemaal op mijn gemak. Het werd een lange, maar bijzonder leuke reis door mijn verleden. Eén aspect kwam steeds duidelijk terug en het is fijn te weten dat ik altijd een creatief en gelukkig persoon was. Ik kijk uit naar een volgende sessie om nog diepere inzichten te krijgen.

SARAH CORNELIS, BELGIË

Dankzij Ruben kwam ik voor de eerste keer in contact met QHHT. Met klassieke hypnose had ik al enige ‘ervaring’ maar van QHHT had ik nog nooit gehoord. Ik wist dus ook niet goed waar ik me aan moest verwachten en voelde me in het begin een beetje onwennig.

 

Dat onwennig gevoel was vrij snel weg omdat Ruben me een veilig gevoel gaf waardoor ik gemakkelijk de controle kon loslaten en mijn gedachtes even opzij kon zetten. Dat is voor mij echt heel wat! Ik heb de sessie als heel fijn en ontspannend ervaren maar vooral interessant om weer nieuwe stukken van mezelf te ontdekken. Daarnaast werd me nog eens extra duidelijk gemaakt hoe belangrijk rust voor mij is en kreeg ik duidelijke begeleiding van mijn Hogere Zelf.

Met een lach en een zwans kwam ik hiermee in contact en denk ik nog vaak terug aan onze conversatie als ik weer eens teveel hooi op m’n vork wil nemen. Ook vond ik het fijn dat ik mijn sessie achteraf kon beluisteren om zo het gesprek eens te horen, want van het moment zelf weet ik niet veel meer.

Dat zie ik alleen maar als positief want dat wil zeggen dat ik me zodanig veilig voelde om me helemaal over te geven aan het proces.

JADE, BELGIË

Als een levendige droom, reisde ik terug met hulp van Ruben's begeleiding naar de ware 'roots' van mijn ziel. Je reist door tijd en ruimte tot je opeens thuiskomt in een lichaam dat vreemd genoeg zeer vertrouwd aanvoelt. Vrijwel onmiddelijk wist ik wie ik was en hoe ik zelfs heette. Ik kon het gras onder mijn voeten voelen en kon de mensen rond mij heen horen zingen. Vanaf het moment dat ik mij dapper genoeg voelde om een stap naar voren te zetten, was het alsof er in mijn hersenen een geheime deur werd opengemaakt naar een kamer vol boeken met oude herinneringen. "Dit ben ik ook!" kwam er bij mij op. Een gevoel van angst heb ik niet gehad.

Nadat Ruben contact opneemde met mijn Hogere Zelf, Voelde ik een oerkracht in mij dalen, Wat thans vreemd genoeg niet nieuw aanvoelde, Het was er altijd geweest. Ik voelde me ontzettend ontspannen, alsof ik nog nooit van zorgen of stress had gehoord. Alleen maar 'Wijsheid'. Dankzij Ruben kreeg ik eindelijk de antwoorden op de vragen die mij jarenlang in de ban hielden. Vragen waarvan ik nooit gedacht had een antwoord van zou kunnen krijgen. Toch niet in mijn eentje. Ik heb mijzelf eindelijk leren kennen. Ruben heeft de gave om je gerust te stellen en zal je met engelengeduld ondersteunen tot je er klaar voor bent de volgende stap te nemen. Hij heeft mijn vertrouwen en mijn vriendschap.

ELINE, BELGIË

Een QHHT sessie bij Ruben is een zeer aangename en verrijkende ervaring. Hij pakt zijn tijd en begeleidt je optimaal doorheen het proces. Ik was best nerveus en sceptisch omdat ik moeilijk de controle kan loslaten en ook niet kan visualiseren. Ruben stelde mij hierin gerust zodat ik er toch open minded aan kon beginnen. Hij zoekt samen met je mee naar de beste manier om je sessie met succes te beëindigen.

Enkele mails die ik mag delen:

Hallo Ruben,

 

Ik wil graag mijn reflectie van mijn sessie die jij hebt begeleidt een anderhalve week geleden met je delen. Ik kan me in ieder geval voorstellen dat het voor jou waardevol is om terug te horen wat de effecten zijn.

 

Het was me een reis! Ik heb de sessie deels terug gekeken. Het zal veel geduld van jou hebben gevraagd kan ik me zo voorstellen. Terwijl jij in stilte wachtte beleefde ik van alles. Niet in beelden, wel in emoties. En die waren meestal moeilijk deelbaar, ik kon er niet de woorden bij vinden. Ik heb dus een hele reis afgelegd, dingen doorleefd die doorleefd moesten woorden, zonder te weten wat er letterlijk is gebeurd. Na de sessie was ik rustig en tegelijk emotioneel en fysiek uitgeput.

 

En verder….heeft de sessie echt gezorgd voor een shift in mijn leven. Het heeft dus veel meer gebracht dan mijn oorspronkelijke intenties. Ik voel me nog meer vrij.

 

En dan zijn er de gewoontes die zijn veranderd zonder dat ik er iets voor heb hoeven te doen!

  • Weer diep kunnen ademen, die is natuurlijk op zich al heel groots!

  • Ik ben spontaan mindful gaan eten (iets dat ik al heel lang wilde, maar me niet lukte). Ik eet niet meer dwangmatig hapjes meer in de avond (heb ik jaren lang geprobeerd te veranderen, lukte me niet).

  • Mijn laatste gevoel van haast (in de auto soms) is verdwenen

  • Ik voel nog duidelijker mijn grens (en heb die ook helder uitgesproken, dat werkte heel verbindend)

  • Er is tot heden geen energie meer verloren gegaan in me zorgen maken over geld, ook al is er op dit moment geen inkomen

 

Het is zo alles bij elkaar bijna ongeloofwaardig en toch verzin ik het niet

Natuurlijk ben ik me er ook van bewust dat het te vroeg is om te kunnen beoordelen of het ook allemaal van blijvende aard is en tegelijk weet ik ergens dat het bij mij wel zo werkt en dat ik niet snel terug val (of alleen tijdelijk).  

 

Ruben, ik wil jou enorm bedanken voor je geduld en toewijding, je expertise en vertrouwen in wat je doet en je heldere leidende mannelijke energie tijdens de sessie. Dat maakte het makkelijk om mezelf over te geven aan deze reis die toch spannender was dan ik had verwacht (in het begin van de reis toen de eerste heftige emoties kwamen dacht ik ‘o nee, waar ben ik aan begonnen?’). En ik wil je ook bedanken voor jouw universele en onvoorwaardelijke liefde voor de mensen die je begeleidt, voor mij was dat in ieder geval heel voelbaar. Ik ben me ervan bewust dat juist de combinatie van al deze dingen samen, voor deze verschuivingen heeft gezorgd.  

 

Een dankbare groet,

------

Hoi Ruben!

 

Ik schrijf je nog even. Wellicht te lang :-) Ik probeer een korte samenvatting te maken van de sessie. De dag erna was ik kapot. Allerlei emoties gierden door mijn lijf. Nu nog wel. Maar het is goed. Het is magisch en ik ben zo ontzettend blij dat ik jou ben tegengekomen. Echt waar, wat jij doet is een gave. En ik gun je het allerbeste en hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen. Het is echt fantastisch wat je doet. De rust en het vertrouwen wat je geeft was ook echt heel erg fijn. 

 

De sessie:

Kerker, ronde stenen cel, opgesloten, onmacht, onbegrip, niet begrijpen wat er gebeurt en waarom mensen zo doen, me verslagen voelen, stenigen, eenzaamheid, de rebel in mij werd stilgelegd. Heks? Ik denk het wel. En hoewel het in de sessie niet helemaal duidelijk was, denk ik dat ik in die kerker gestorven ben. Helemaal alleen en doodop. 

 

(Een raar voorval wat ik me nu herinner… Ik was een aantal jaren geleden met collega’s naar Mallorca. Ik sliep alleen in een donkere en kleine kamer met allemaal bakstenen. Ik heb ‘s nachts geschreeuwd. ‘Laat me eruit! Laat me eruit!’ En ik bonsde keihard op de deur totdat ik het hele huis had wakker gemaakt. Ik vond het heel vreemd, maar deed het af als nachtmerrie.  Maar nu weet ik dus waar die enorme paniek vandaag kwam…!!)

 

Ik voelde tijdens de sessie ook de vrouw die leefde in de natuur en zag dat ik met mijn tuin invloed had op gezondheid. Voelde rust en kracht in de natuur en en het alleen-zijn.

 

Ik denk dat deze sessie mij geleerd heeft dat niets of niemand het vuurtje in mij kan doven. In het leven wat ik zag is dat wel gebeurd. Ik bleef mezelf trouw, maar was totaal niet opgewassen tegen ‘buitenaf’. Ik was verraden en schrok van zoveel gemeenheid. 

Daarom werd dit leven aan mij getoond. Het is tijd om dit onmachtige gevoel los te laten. Ik hoef niet meer bang te zijn om op de voorgrond te treden. Om mezelf te laten zien. Om in contact te komen met mijn intuïtie. De extreme angst dat ik weer wordt ‘verguisd’ is niet meer nodig. Dat mag ik loslaten. Ik mag zijn wie ik ben.

 

Daarom zag ik ook de diamant. Een diamant is niet kapot te krijgen, hoe hard je er ook mee gooit. Hij blijft schitteren. Het leven hier op aarde is een leerschool en mijn ziel bepaalt wat het wil leren. De diepe kern blijft altijd krachtig en onaangeroerd. No matter what. Er wordt zo makkelijk gezegd ‘Je bent een ziel op aarde’, maar ik heb dit daadwerkelijk gevoeld. En dat is prachtig. Alsof ik vanuit een ander perspectief ga leven in mijn nieuwe hoofdstuk.

 

Een nieuw hoofdstuk. Jij hebt me inzichten gegeven en een soort reset zodat ik schoon en vrij aan mijn nieuwe hoofdstuk kan gaan beginnen. Dit is zo ongelooflijk waardevol en ik dank je echt uit de grond van mijn hart! 

 

Heel veel liefs!

-----

Beste Ruben, 

 

Ondertussen is het bijna een maand geleden dat ik bij jou was voor een sessie QHHT.

 

Het was voor mij een hele aparte  ervaring! Na het beluisteren van de opname stond ik er versteld van hoe rustig jij blijft, die hele tijd! Het geduld wat jij hiervoor kan opbrengen...toch wel chapeau hoor.

 

De sessie heeft me de laatste weken toch wel bezig gehouden. Heel veel heeft een plaats gekregen, zowel uit mijn kindertijd als het probleem waarvoor ik bij jou terecht kwam. Ik heb nu het gevoel dat ik er makkelijker vrede mee heb als het zich voor doet. De veranderingen zijn heel subtiel geweest, maar na een tijd merk je wel een verschil in je manier van denken en handelen.

 

Ondertussen heb ik ook meer opgezocht in verband met starseeds en ja, ik vind mezelf hier wel in terug. De info die ik eerder hiervan had gelezen, gaf me het gevoel dat dit de generatie na mij was vandaar dat ik hier verder niets mee gedaan heb. 

 

Bij deze nog bedankt voor de begeleiding en waarschijnlijk tot ziens.

-----

bottom of page