top of page

Chakra Healing

bol2.png

Bij een chakra healing zuiver en balanceer ik samen met mijn spiritueel team jouw chakra's. Dat wil zeggen dat het energetische puin dat jij over je leven(s) heen in deze chakra's hebt opgenomen er uit wordt gehaald/geheeld. Zo kan de energieflow in én door deze chakra's hersteld en geoptimaliseerd worden zodat er weer een natuurlijke en open stroming kan vloeien. En komen zij in hun oorspronkelijke en voorbestemde kracht te staan.

In sommige gevallen zijn blokkades zo groot en vastgeroest, dat ze alleen maar kunnen losgemaakt worden door middel van een Quantum Healing Hypnosis of andere krachtige methodes.

 

Een chakra healing bestaat steeds uit twee delen (twee afspraken)

Dit is een bewuste keuze omdat de chakra's eigenlijk een 2-delig systeem zijn. Je hebt de aardse chakra's (Wortel - Sacraal - Zonnevlecht) die instaan voor het bestaan in de materie. Dan heb je de hogere chakra's (Hart - Keel - Derde Oog -  Kruin), zij staan in voor het spiritueel aspect van jouw bestaan op aarde.

 

Door de aardse en de hogere chakra's apart te behandelen geef je hen allemaal de nodige tijd, ruimte en energie die zij nodig hebben voor een effectieve healing en balancering. We beginnen altijd met de aardse en pas daarna de hogere chakra's.

 

Iets voor mij?

 

Iedereen heeft wel ergens in de chakra's één of meerdere blokkades zitten. Deze blokkades kunnen het leven onnodig hinderlijk maken en obstakels vormen, daarom is het belangrijk dat men blokkades geneest en goed algemene zorg draagt voor het chakra systeem zodat het leven kan vloeien in gratie en gemak.

 

Praktisch:

 

Een sessie duurt 45-60 minuten en bedraagt €65

Een Zoom sessie op afstand is mogelijk.

Let op! Dit gaat over één chakra healing! Bekijk onze pagina met promoties als je graag een volledige Chakra Healing wil boeken mét korting.

                                         

bottom of page