top of page

Activeringen zijn ontworpen om slapende aspecten diep in ons wezen te activeren in overeenstemming met het hoogste goed van spirituele vooruitgang. Ze zijn zachtaardig, maar toch zeer krachtig en wonderbaarlijk. Als jij activaties wil laat het mij dan weten.

Ooit waren spirituele activaties alleen gereserveerd voor hoge ingewijden van de oude mysteriescholen, nu zijn ze beschikbaar voor ons allemaal en zullen ze ons bewustzijn van onze ware aard openen en ruimte maken voor een volledigere expressie van onze gaven, kracht en licht in alle aspecten van het leven. Het licht dat ze brengen in alle aspecten van ons wezen is ongelooflijk helend en krachtig. Wil jij graag een activatie via een QHH? Laat het mij weten in ons gesprek voorafgaande jouw sessie.

 

NIEUW - ACTIVATIES

Stargate Activatie

Brein Activatie

God Code Activatie

Starseed Activatie

Kundalini Activatie

13 Chakra's

Hartkristal Activatie

DNA Activatie

Stargte Activatie

Stargate Activatie

De Stargate werd o.a vroeger gebruikt door Atlantische priesters en priesteressen in het Gouden tijdperk van Atlantis om te communiceren en te verbinden met de kosmische energieën en buitenaardse- interdimensionale beschavingen. Sinds de val van Atlantis was deze poort uitgeschakeld, tot nu. Een geactiveerde Stargate betekend dat jij een betere verbinding krijgt met het universum, je gidsen, je galactische familie en zo veel meer.  

Een activatie van deze sterrenpoort kan intens ervaren worden.

Starseed Activatie

Starseed Activatie

Starseeds zijn reizende zielen van andere planeten of dimensies die op aarde incarneren om mensen te inspireren en te genezen, en om deel te nemen aan de evolutie van de planeet. Deze activatie zal je helpen verbinding maken met je werkelijke thuis en innerlijke sterrenkracht

Hart Activatie

Hartkristal Activatie

​Het hart is zoveel meer dan alleen een spier die bloed door het lichaam pompt. In werkelijkheid is het een multi-dimensionaal kristallijne structuur. De kristallijnen harten van de meeste mensen zijn "stoffig", en meestal inactief vanwege slechte relaties in het verleden, ontberingen, gebroken harten, enz. Met een hartactivering kun je de liefdeskracht en energie die door het hartkristal stroomt vergroten. Hoe actiever/open je hartkristal is, hoe meer je onvoorwaardelijk van jezelf, anderen en al het andere in de creatie kunt houden.

Brein Activatie

De hersenen zijn de controlekamer van het lichaam. De computerhardware. Je hebt misschien al eerder gehoord dat mensen slechts een minimale capaciteit van de hersenen gebruiken. Deze lage activiteit speelt een grote rol in de losgekoppelde en uit de hand gelopen mind- en ego van de gemiddelde mens.

 

Onze hersenen zijn uit balans vanwege hun beperkingen, wat betekent dat ons ego en onze mind dit voorbeeld volgen. Een gezond, actief en uitgebalanceerd brein kalmeert de geest en het ego. Als hun huis schoon en evenwichtig is, zullen zij dat ook zijn. ​ Een hersenactivatie brengt harmonie in de linker- en rechterhersenhelft, het activeert meer 'slapende' delen van je hersenen (wat je IQ verhoogt, evenwichtiger doet denken, minder hersenmist, sneller reageren op prikkels, ...). De Hart-Mind verbinding zal meer in evenwicht komen. ​

Kundalini Activatie

De Kundalini zorgt voor de vrije stroom van energie door de Chakra's, wat leidt tot een uitgebreidere staat van bewustzijn. De Kundalini-energie is een spirituele essentie die wordt weergegeven als een opgerolde slang aan de basis van het ruggenmerg, vlak bij je heiligbeen. Een actieve en ontwaakte Kundalini is uitermate belangrijk voor een gezond, en vloeiende energiestroom door het lichaam. Wanneer we de Kundalini activeren, zal deze door de Chakra's, langs de ruggengraat, naar de basis van de achterkant van de schedel stijgen en aanhechten.
 

DNA Activatie

Het grootste deel van ons DNA is inactief, passief. Met een activatie brengen we deze slapende krachtpatsers online. Wanneer we het "junk-DNA", zoals de wetenschap het noemt, activeren, zullen ze meer van je spirituele potentieel naar de voorgrond brengen. Ze zullen de "zonnepanelen" van je innerlijk licht worden. Het witte licht van je ziel kan dan makkelijk in het fysieke lichaam verankeren. Dit zal je helpen meer te belichamen van wie, en wat, je werkelijk bent. Je zult ontvankelijker zijn voor de energie, het licht en de boodschappen van de Bron en Spirit.

God Code Activatie


​Dit is de meest krachtige activering. De God Code is een specifieke set lichtcodes gecreëerd door de Bron, bedoeld voor alle wezens van het universum, die bereid en klaar zijn om het te ontvangen. Deze codes zijn doordrenkt met de magische energie van de Bron zelf. Een activering van de God Code zal deze lichtcodes van de hoogste dimensie naar beneden brengen in je astrale lichaam, waar het zal versmelten met jouw energie en je zal opladen met Bron/God's energie. ​

Deze activering is Allesomvattend. Zoals een Hoger Zelf me ooit vertelde, toen ik polste, "Het wordt niet voor niets de God Code genoemd". Met een activering van deze codes wordt het leven letterlijk in alle opzichten lichter. De illusie van tijd zal merkbaar zijn en de tijd zal aanzienlijk versnellen. Je manifestaties zullen veel sneller verricht worden. Je zult je over het algemeen meer in vrede voelen en één met de schepping. Letterlijk en figuurlijk wandel je lichter door het leven. Alles zal positief worden beïnvloed.


 

13 Chakra'sActivatie

 

Dit is een nieuwe blauwdruk van het Chakrasysteem. Wanneer we het 7-Chakrasysteem upgraden naar een hogere vibratie, een hogere dichtheid, zullen ze van vorm veranderen. Van 2-zijdige trechters naar perfecte bollen. Door de hogere vibratie zullen de kleuren ook shiften (alleen de Hogere Chakra's) en sommige ook de functies. De oude Chakra's bestaan ​​nog steeds, maar zijn intenser en helderder. ​

Er zullen 6 nieuwe chakra's verschijnen, waardoor een systeem met 13 chakra's ontstaat. Hoe ziet dat nieuwe chakra systeem er dan uit?


​ (1) Wortelchakra - Rood


Thema's: ​


Veiligheid in het lichaam en op aarde.
Jezelf verzorgen.
Zelfacceptatie.
Realisatie van jezelf in 3D.

 


​(2) Creatie Chakra - Zwart ​


​Bevindt zich tussen je rode en oranje chakra's. ​

Thema's:


​Draagt ​​de kracht van het innerlijke Christenbewustzijn én scheppings-/manifestatievermogens. ​

 


(3) Sacraal Chakra - Oranje

​Thema's:


​Verantwoordelijk zijn voor jezelf, je handelen en bewustzijnsontwikkeling.
Overgave aan de stroom van het leven
Relaties
Onthechting
Stemming en gevoel
Seksualiteit en sensualiteit


(4) Navelchakra - Transparant ​


De Chakra met betrekking tot de volledige verlichting. Hier is voorlopig nog niet veel over bekend.

​(5) Zonnevlechtchakra - Geel


​Thema's: ​


Zelf de baas zijn
Grenzen stellen
Autonomie
Zelfbewust zijn (op een goede manier)
De-identificatie van illusies
Het omarmen van de "het is wat het is" filosofie
Zelfrespect
Trouw zijn aan jezelf
Focus en daadkracht
Zelfrealisatie van liefde


​(6) Miltchakra - Wit


​Tussen de Zonnevlecht en Hartchakra's. Dit is de zetel van de Avatar. Jouw menselijkheid. De witte Chakra is de moeder van de Aardse Chakra's en verbindt ze allemaal ((1) Wortel - (2) Sacrale - (3) Zonnevlecht) in harmonie en liefde. ​

Thema's:


​ Onvoorwaardelijke liefde door jou en je leven laten stromen.
Waarheid van leugens en illusie kunnen onderscheiden.


(7) Hartchakra - Roze ​


Hoe helderder roze je Hartchakra wordt, hoe meer je van jezelf en anderen gaat houden. ​

Thema's: ​


Liefde voor jezelf, anderen en al het andere in de schepping.
Het licht in het donker en het donker in het licht zien met onverzettelijk mededogen.
Overleven → Leven in genade. ​


(8) Thymus Chakra - Helderblauw ​


Dit is de chakra van innerlijke vrede. ​

Thema's: ​


Het vechten loslaten.
De strijd met jezelf en de mensen om je heen loslaten.
Jezelf accepteren voor wie je bent. ​


(9) Keelchakra - Paarsblauw


Het Keelchakra is het centrum van expressie. ​

Thema's: ​


Je waarheid leven.
Je waarheid spreken.
Niet worden beïnvloed of gemanipuleerd door de meningen en waarheden van anderen.
De waarde en waarde van je expressie/zijn herkennen.


​(10) Mondchakra - Groen ​


Het Mondchakra is de zetel van de ziel. ​ Omhult de hart-, thymus- en keelchakra's.

Thema's:


​Jezelf toewijden om je authentieke zelf te zijn.
één worden.
Toewijding aan de wil en het pad van je ziel.
De passie van je ziel voelen. ​


​(11) 1e Derde Oog Chakra - Violet ​


Het 1e Derde Oog Chakra bevindt zich tussen de wenkbrauwen.

Thema's: ​


Zonder oordeel zijn.
Vertrouwend op je intuïtie en Goddelijke leiding.
Omarm je schaduwen en genees ze. ​


(12) 2e Derde Oog Chakra - Turkoois


​Het tweede Derde Oog Chakra bevindt zich loodrecht op het 1e Derde Oog Chakra, aan de achterkant van de schedel.

​Thema's:


​Allesomvattend bewustzijn.
Werkelijk bewust zijn van hoe het leven en de spiritualiteit werken. Geen illusies.
Praktische spiritualiteit: Het innerlijke weten straalt, geen gebabbel van de mind dat je ware weten en zien belemmert. ​


(13) Kruinchakra - Goud

Thema's:


​Verbinding met de oneindige Bron.
Verbinding met je Hogere Zelf.
Verbinding met Spirit en Engelen.
God-bewustzijn. ​

Brein Activatie
Kundalini Activatie
DNA Activatie
13 Chakra's
God Code Activation
bottom of page